Bouwbegeleiding

Met ruim 28 jaar ervaring in de bouw bieden wij algehele onafhankelijke begeleiding bij uw verbouwing, renovatie en/of nieuwbouw project. Wij kennen de kneepjes van het vak en weten precies waar wij op moeten letten, ook om uw kosten zo laag mogelijk te houden. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen waarna we gaan kijken welke van onze 3 pakketten uw voorkeur heeft. Wij bieden begeleiding bij de keuze van het soort kozijnen, welke leverancier, de bijkomende materialen en uiteraard meten wij uw woning compleet in. Daarbij adviseren wij u ook welke offerte het meest gunstig is in uw situatie en welke prijzen realistisch zijn.

Omdat verbouwen vaak veel stress oplevert kiest u er met ons Comfort Pakket voor om de hele bouw door ons te laten regelen. Wij houden contact met de leverancier en het montageteam, mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan gaan wij dit voor u regelen. Zo hoeft u zelf nergens achteraan en heeft u slechts 1 contactpersoon tijdens de gehele verbouwing. U hoeft alleen maar te genieten van het eindresultaat!

 

Inmeetservice

€ 249,00

Inmeetservice

€ 249,00

Wij meten voor u de kozijnen in waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de juiste maatvoering. U ontvangt van ons digitaal de bouwtekening. Wij adviseren u over de meeste geschikte kozijnen voor uw woning en de manier van monteren. U kunt dan zelf op zoek gaan naar een leverancier en montage partner.

Basis Pakket

€ 649,00

Basis Pakket

€ 649,00

Wij meten voor u de kozijnen in waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de juiste maatvoering. U ontvangt van ons digitaal de bouwteking. Vervolgens gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte leverancier en een montage bedrijf. Samen met u bekijken wij de verschillende offertes en adviseren u welke het meest geschikt is in uw situatie. De bouwbegeleider zal aanwezig zijn bij de gesprekken met de leverancier van uw keuze en de details bespreken met de leverancier. U kunt dan met een gerust hart de bestelling plaatsen en verdere afspraken met de leverancier bespreken.

Comfort Pakket

€ 997,00

Comfort Pakket

€ 997,00

Wij nemen u van begin tot eind de regie van het traject uit handen zodat u slechts 1 contactpersoon heeft tijdens de bouw.

Wij meten voor u de kozijnen in waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de juiste maatvoering. U ontvangt van ons digitaal de bouwteking. Vervolgens gaan wij samen met u op zoek naar een geschikte leverancier en een montagebedrijf. Samen met u bekijken wij de verschillende offertes en adviseren u welke het meest geschikt is in uw situatie. De bouwbegeleider zal aanwezig zijn bij de gesprekken met de leverancier van uw keuze en uw wensen en alle details bespreken met de leverancier.


Tijdens de montage komt de bouwbegeleider bij u langs komen om te kijken of alles naar wens verloopt en of de juiste materialen aanwezig zijn. Daarnaast is de bouwbegeleider tijdens de gehele bouw altijd telefonisch beschikbaar. Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent met de werkzaamheden die worden uitgevoerd of andere zaken dan zal de bouwbegeleider dit direct oppakken met het montageteam.

Op de laatste dag van de montage komt de bouwbegeleider bij u langs om te bekijken of alles volgens afspraak is uitgevoerd. Ook zal de bouwbegeleider alles nalopen en bepalen of er nog opleverpunten zijn. Eventuele opleverpunten en of gemaakte schade worden door het montageteam direct opgelost. Mocht het niet direct op te lossen zijn dan wordt er een opleverlijst opgesteld en in samenspraak met u een datum gepland waarop de leverancier dit alsnog voor u uitvoert.


Wij zijn pas tevreden als u dit ook bent!