Inmeetservice van BvW Kozijnen

Wilt u verzekerd zijn van de juiste maatvoering van uw kozijnen dan kiest u voor onze inmeetservice!

Het inmeten van kozijnen is een vak apart en moet erg nauwkeurig gebeuren om u te verzekeren van de juiste afmetingen bieden wij u onze inmeetservice.

Wij meten voor u de kozijnen in waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de juiste maatvoering. U ontvangt van ons digitaal de bouwtekening. Wij adviseren u over de meeste geschikte kozijnen voor uw woning en de montage wijze. U kunt dan zelf op zoek gaan naar een leverancier en montage partner waarbij u verzekerd bent van de juiste afmetingen.

 

MONTAGE 

Naast bouwbegeleiding en inmeetservice kunt u ook kiezen voor BvW Kozijnen als uw montage partner.

Wij hanteren een vast montage bedrag van 900 euro per dag voor 2 monteurs. De monteurs plaatsen 2 kozijnen per dag. Desgewenst kunt u kiezen voor de binnen afwerking. Hier vragen wij 35 euro per strekkende meter voor. Wij bespreken dit uiteraard vooraf met u.

 

KOZIJNEN 

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw kozijnen rechtstreeks bij BvW Kozijnen te bestellen. Wij leveren kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. Kunststof kozijnen van Schuco, VEKA of kozijnen van hout of aluminium. Mocht u graag van ons een vrijblijvende offerte ontvangen dan is dit uiteraard mogelijk. Indien u akkoord gaat met onze scherpe aangeboden offerte dan komt de vergoeding van 249 euro voor de inmeetservice uiteraard te vervallen en zullen wij deze in mindering brengen op uw eindfactuur. 

Wij zijn u graag van dienst!